istemediğiniz birinin sizi sevdiğini bildiğiniz halde bilmiyor gibi yapmak zor. bir de bu kişi arkadaşınızsa ve sizin kalbinizde başkasının olduğunu bildiği halde halaa ısrarcıysa çok rerörerö bir durum. ulan abicim başkasını seviyoruz işte? daha ne diyem mahmut mu diyem sana şakiiir. :(:(:(:(:(  bunun cidden konumuzla alakası yok. ama başkada yazamam diye buraya sıkıştırıverdim. neyse
 hayatın ibne olduğunu biliyordum tabi ki aynı anda piçmişte. götmüş bokmuş kakaymış. ulan hayat ulan sen yok musun seen?
 yarın istanbuldayım. çok heycanlı mutlu falan olmam lazım. gezcez tozcaz sonra Galatasaray-gençlerbirliği maçına gidiciz. gece yolculuğu artı gecenin bi vakti mangal+ bira da cabası.. ama gel gör ki MUTSUZUM :( ya da değilim hissizim ya ben. ya da o da değil. neyse cem adrianın "sen yağmurları sevdiğinde" adlı parçası da iyiymiş. ama ben bu aralar çok buyum.
 bak bu şarkıdan sonra karar verdim mutsuzum. yani yarın kendim için yıllardır veremediğim bi kararı vermem lazım. ben buna hazır değildim, hala da değilim. ama ibne hayat çaaat hiç beklemediğim bi anda yüzüme vurdu. al dedi al da götün tutuşsun dedi. yıllardır yaya yaya alamadığın kararı ver artık sikerün benimde işlerim var dedi falan öyle.şimdi aklımda var bi şeyler ama ben ikizler burcuna mensup bir bayan olarak en başta kendime güvenmiyorum olom. yine sıçışlara doğru gidiyorum gibi bir his var içimde. artık bi 297819 yıl da verdiğim karar için pişmanlık duyarım ben kesin. valla ya. hayat bi bana ibnesin. çok ibnesin.
ALLAM NOLUR GÖT OLMAYAYIM. lütfen :(:(:(:(:(((:::(:((:(:(8(:(8.8

not: şimdi diyeceksiniz e bundan bize ne kardeşim. sizde haklısınız ne diyeceksin ne diyeceğine diyip diyemeyeceğine hiçbi şeyine de.. ye.. di.. kims.. kimse kimseyi dinleeer? ne bi şey anlatabilirsin ne dinleyeeneeğ oluğ

2 Response to

Adsız
25 Mart 2012 16:02

cem adrian müslüm, ferdi orhangiller familyasından bir adamdır. Onların modern sürümüdür, ne zaman dinlesem, mutluluktan uçuyor bile olsam dibe batarım. Sakıncalı. artık eskisi gibi d,nlemiyroum.

2 Nisan 2012 02:22

bende eskisi kadar dinlemiyorum her durumda dibe batırabiliyor haklısın,fazlası zarar :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 advertise yourself All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes