insanlar değişiyor. zamanla.. öncelikleri, düşünceleri, değerleri değişiyor. kendilerine verdikleri sözleri unutuyorlar.. davranışlar değişiyor. davranışlar hep değişir zaten. ama bazen değişmez, değişmemeli. değiştirmemeliydim.

keşke insanlar "asla yapmam" dedikleri şeyleri asla yapmasalar. başkalarından bu kadar nefret etmeseler. şu an nefret ettiğim insana dönüşüyorum. bunu değiştirmeyi gerçekten çok isterdim. ama insan bazen hayır diyemiyor. neden bilmiyorum ama diyemiyor işte. o kısımda bencil davrandım hayır diyemedim. zaten insan tüm hatalarını bencil olduğu için yapmıyor mu? ya da en azından ben hayatımdaki en büyük hatayı bencilliğim yüzünden yaptım.
.................
...........

falımda çıkan çok üzdüğüm için işlerimin yolunda gitmemesine mutsuzluğuma neden olarak gösterilen kadının artık kim olduğunu biliyorum sanırım. buradaki bilmek gerçek anlamda değil.. ne ismini ne yüzünü ne kim olduğunu biliyorum. ama eminim benim kim olduğumu öğrense çok üzülecek...

bi karar vermem lazım. yanlış bir şey yapıyorum ama yaptığım şey beni mutlu ediyor.kendim için mi başkası için mi almalıyım bu kararı bilmiyorum. durumu zorlaştıran da bu ben mutluyken başkalarını mutsuz ediyorsam ne bileyim ya.. mutlu olunmaz ki çok istesen de olunmaz.. ama çok istiyorum. bazen zor durum şarkıları vardır. en kötü durumda bile seni biraz mutlu edebilecek şarkılar. bu kesinlikle onlardan biri değil. dinledikçe daha da ağzıma sıçıyor..  I'll remember where the love was found

kısacası sakın yanlış adama aşık olmayın. mutlu olmak için yanlış şeyler yapmayın. mutlu olmanız yanlış yapmadığınız anlamına gelmiyor çünkü, denedim sonuç: yanlış yapıyorum! asla yapmam dediklerinizi yapmadığınız sürece nefret ettiğiniz insana dönüşmezsiniz.


"Hayat kısa.Kötü bir insan olarak yaşanmayacak kadar kısa."onetreehill

4 Response to

Adsız
23 Haziran 2012 14:43

"Aslında insanı en çok acıtan şey; yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır." - Dostoyevski

Adsız
26 Haziran 2012 12:36

herkes yapması gerekeni yaparsa kimse üzülmez. yanlış adam dediğin adam doğru bir iş yapıp ne istediğine karar verirse ortada üzülecek bir kadın kalmaz. aynı şekilde kalbinin kırılmasını istemiyorsan sabırlı ol, her şeyin "olması gerektiği gibi" olmasını bekle. vicdanın rahat olsun.

6 Aralık 2012 19:55

fala inanma falsız da kalma diye niye demişler hala çözebilmiş değilim.

Adsız
20 Aralık 2012 01:47

İnsan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar da yapabilir..

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 advertise yourself All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes