Ankara

Zor şehirdir Ankara. zordur sevemezsin öyle hemen. ısınamazsın istemezsin bu soğuk şehri. ilk başlarda o da seni istemez sanki , çok şey yaşatır sana. çok pişman olursun..

Sen artık yıpranmışsındır, yaşlanmışsındır. o bi anda yeniden canlandırır seni. alır bi uçtan bi uca savurur, en büyük en güzel anıların kucağına bırakır. yeniden canlanırsın, yeşerir ruhun. aşık olursun Ankara'ya, aşık olduklarınla birlikte.. bilmezsin soğuğunu ayazını daha göstermemiştir ki! birden üşüdüğünü hissedersin ürperir için. ama seni sadece sarsar bu ufak esinti. sen o'nunla mutlusundur, güçlüsündür ya! ama Ankara çekemez seni. ister sende soğuk olasın onun gibi. ve alır senin yarını götürür uzaklara.savurur senide aşkını da o sert rüzgarlarıyla.

Tekrar yıpranırsın kısa sürede. sonra bahar gelir Ankara yumuşamaya başlar. sen hala soğuksundur. tam yıkılmak üzereyken soğuktan, o seni kendisine tekrar bağlar.unutulmayacak dostluklar verir aldığı aşkın karşılığında. farkında olmadığın güzelliklerdir bunlar ve gerçektir en asilinden.

Kopamazsın kolay kolay , dengesizdir ama samimidir Ankara! farklı bi kişiliğe bürünürsün burda. yapmacıklıktan uzak en saf halinlesindir. Ankara saftır çünkü. en içten, en samimi, en sağlam arkadaşlıkları burda edinirsin. çok yer görmüşsündür çok arkadaşın olmuştur belki de.. ama farklıdır buradakiler özeldir, tektir. farkındasındır da bir daha bulamayacağının.. kaybetmekten korkarsın her birini, sen istemedikten sonra kaybetmezsin de. Kaybetmek istemiyorum sizleri..

iyi ki buradayım iyi ki seninleyim Ankara

05 Ekim 2009 Pazartesi, 15:29
Linn~

4 Response to Ankara

15 Şubat 2011 12:24

Ama Ankara iyidir.

15 Şubat 2011 23:21

Ankara içindekilerle iyidir.

3 Ağustos 2011 02:24

bu yazyıyı daha önce okumadığım için pişmanlığımı belirtmem gerekir mi gerekmez mi başka bişey ama yazının üstüne sigaramı yaktığımı belirtmemde yarar var...

10 Ağustos 2011 00:00

biraz eski bi yazı eminim çoğu ajan da görmemiş okumamıştır bu yazıyı. benim çok sevdiğim yazılarımdan birisi beğenmene çok sevindim :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 advertise yourself All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes